Nu är jag - LYCKLIG

Denmna sommaren hade jag sedan länge planerat att vara själv - att hitta mig själv för jag har förändrats så mkt. Dock blev det inte så, men nog håller jag på att hitta mig själv - i min pojkvän. Jag lär mig vem jag är - vem jag blivit. Jag känner mig mer mogen till min ålder - desutom har jag funnit det jag alltid letat efter, utan att riktigt veta vad jag letade efter. Min pojkvän Micke <3
Vin träffades på en fest det var en i min klass som fyllade år. Jag hade inte planerat något, bara att dricka mig full. Tänkte jag skulle vara själv hitta mig själv - men utan Micke tror jag aldrig jag hade hittat mig själv.
Idag är jag 100% mer säker på vem jag är och vem jag var. Jag skrattar, ler och är LYCKLIG. Jag har en pojkvän. Jag har världens bästa pojkvän.
Jag började blogga här som den olyckliga tjejen - jag lämnar detta stället som den glada tjejen.
Jupp - jag lämnar detta stället.
Mitt sista inlägg bli detta, kommer nog behålla sidan som minne.
Ni får en sisa bild på mig - vet inte om min kille vill jag ska lägga ut en bild på honom så det blir bara jag. Det är från en fest jag och Micke var på i lördags. Skitkul. Livet rockar.




Ha det <3 (Nu ska jag ut och verkligen leva mitt liv - kanske startar jag en ny blogg någon gång i framtiden - men det kan bara framtiden utvisa)

Min Micke är underbar ;)

//Byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P

Mvh: Petra, den blonda tjejen ;)


RSS 2.0