VARNING! vissa blir kanske chockade ^^

Mitt namn är Petra, jag är blondin nu :D

image32

image33

image34

image35

Det började som en rolig idé, men idén blev till verklighet. Jag blonderade mitt hår.
Jag kände verkligen att min typ röd/bruna färg inte var jag. Jag kände mig blond redan innan jag blekte mitt hår, och jag känner mig fortfarande blond. Jag är blond i mitt sätt att tänka och vara, så enkelt är det. Jag passar bättre mentalt som blondin. Jag trivs såhär. Detta här är Petra nu :D

Röda läppar ^^

Så ja - tänkte uppdatera lite, ska bli bättre på det. Imorron har jag skola - har mucket läxa kvar till imorron dessvärre. Kommer inte riktigt igång med läxan - jag är bäst på att spara saker att göra till sista sekunden.
Får sitta uppe inatt och plugga ^^

Det jag annars tänkte ta upp idag är röda läppar. Ibland målar jag mina läppar knallröda. Hela mitt utseende kan förändras med röda läppar. Jag ser nästan helt annorlunda ut. Dock brukar jag inte ha det så mkt till varadags.

 Nu tänkte jag bjuda på lite bilder där jag har just röda läppar.

image27

image28

image30

image29

Det blir visst rätt mkt ego-bilder i min blogg. Men min blogg handlar ju om mig och min vardag, så då blir det så. Det finns bara en jag - och då får jag göra mitt bästa för att reporesentera den jag är.
Iallfall trivs jag i röda läppar - jag får större självförtroende med det, men vill inte använda det för mkt.

Nu måste jag börja med min läxa, som ska vara klar imorron, mkt att plugga.
Nog pratat om röda läppar ^^

Jag går genom tavlan, ut ur bilden...

Nu var det längesedan jag uppdaterade. Jag undar om någon fortfarande bryr sig om att kolla min blogg.
Nu sitter jag ute med min laptop. I skuggan, annars skulle jag alrig se skärmen. Jag gillar att det är fint väder, allt känns så mkt lättare då.
Mitt Internet har klyddat ett tag, nu verkar det bättre.
Idag har jag varit ute i solen och läst. Känns skönt med slappa dagar, och ikväll är det fotboll på tv. Nu är jag rätt tacksam att vi har säsongskortet till tvn.
.

Jag går genom tavlan - ut ur bilden...

Känner hur jag förändras på något sätt. Livet får framåt, ibland snabbt framåt och ibland måste jag dra mig framåt.

image23

Boken jag läser just nu, Du och jag, Marie Curie. Jag gillar att läsa - speciellt ute när det är fint väder, sedan snusar jag också. Haha brukar inte visa det. Inte så fint med tjejer som snusar. Men det är jag. Jag som kan sitta ute en hel dag, läsande och snusande.
Läs gärna under vad den handlar om. Slash. Tjej mot tjej kärlek. Läser fortfarande det. Denna boken är bra.

image24

image26


Nu börjar det bli lite kallare ute - känner för att gå en runda. Samla alla tankar - läsa mer.
I fredags var jag ute och festade med några i klassen. Kan lika bra lägga upp en bild på det med. Nu när jag väl uppdaterar.
Först var vi på Hallnads nation - på sittning. Mat, sprit och mkt sjungande. Sedan var det utgång på nattklubb. Gränd. Mer drickande och mkt dansande. Blev helt slut i benen. Mådde piss hela lördagen sedan. Ont av min klackar som sakta dödade mina fötter. Fast det märkte jag först dagen efter. Precis som jag märkte av allt jag hade druckigt. Men nu är jag på fötter igen. Och känner för att gå en runda. Ska ändå bara slappa framför fotbollen sedan. Denna veckan är också rätt lugn i skolan, sedan efter denna veckan blir det full fart 8-4 igen.
Längtar inte kan jag säga - men är glad för min klass. De får det roligare att gå i skolan. Jag har aldrig varit bra på att plugga. Visst läsa gillar jag - fast inte kurslitteratur.

image25


Nu har jag skrivit rätt mkt. Undar om jag har något mer att säga. Hmmmmm....
Jag borde ta bättre tag i min träning och ta bättre tag i mitt skolarbete. Vill bara leva livet.
Är tacksam att det har blivit så fint väder ute. Vill behålla detta vädret nu. Inte slask och regn igen. Vill ha varamare och varmare. Avslutar med en bild på mig. Nu får jag se vad som händer i mitt liv nu. Hur allt går vidare.

Jag går genom tavlan, ut ur bilden...

308159-22


Dagens dag

308159-20

Nu är praktiken slut, på mådag är det skolan som gäller som vanligt. Ska ändå bli rätt roligt att träffa dem i klassen, de har varit hemma nu under praktiken i olika delar av Sverige. Jag gillar min klass helt okej ^^ Nu är det bara PM:et som jag måste skriva utifrån praktiken. Jag kan inte skriva akademiskt, måste lära mig.
Idag har jag varit och tränat med Malin (från SOL-centrum, där jag pluggade ryska förut), jag har inget emot att träna själv, men har svårt att komma iväg. Lättare med någon annan. När vi hade tränat fick vi syn på att det var idol audition i Lund. Vad är oddsen liksom, i den lilla staden.
Jag fick genast en impuls att vara med men kön tog världens tid & jag ville hinna hem till att Malmö FF skulle spela. Så det blev inget. Hade nog ändå mest gjort bort mig ^^
Börjar känna mig trött nu, sängen nästa :D


Sista dagen

Idag är det slut, idag är det sista dagen på jobbet, på praktiken, på fältstudierna. sedan är det raka vägen tillbaka till skolan på måndag. Känns sådär. Liksom nu är jag säker på att det är detta jag vill. Det var över förväntningarna, det var nåpgot jag faktiskt kan tänka mig att arbeta med. Nu vet jag att jag måste satsa på utbildningen. Hade önskat att jag kunde fått fast anställning där, men jag är ju inte färdigutbildad. Hoppas att en dag hitta lika fina arbetsmiljöjer, arbeta under samma omständigheter o trevliga kollegor. Här på detta jobbet har allt varit bra. Jag vill bli socionom, hjälpa andra männsikor, jag ska bli socionom & hjälpa andra människor.

Vet inte alls något om livets vägar

Jag vet inte varför jag känner såhär - försöker konsentrera mig på skolan, på jobbet, på praktiken. Kan inte sova på nätterna, kan inte äta, minsta lilla tugga stannar.
Ena stunden kyrper jag ihopa o ler av glädje - nästa sekund kryper jag ihop o vill gråta.
Alla tankar jag har i mitt huvud, om man tror att man är något, sedan visar sig att så inte är fallet, eller så finns det bara en som är ens dröm eller så vet jag inget.
Jag har aldrig känt såhär.
Det är inte som jag helt plötsligt försöker gå motsattsen - det bara blev så Sofia, o faktiskt så vet du inget om hur det är.
Jag undrar vad som hade hänt om jag inte överlevt.
Vissa gånger får jag känslan att livet är underbart - andra gånger vill jag skada mig.
Jag väger det bra mot det dåliga.
Igår log jag o kunde till o med skratta, det var längesedan. Log nog lite idag med, iallfall vid ett tillfälle.
Tycker jag får sms hela tiden, måste sluta med den känslan.




Trallalla

308159-18


Jag undar om MFF står för Malmö ff eller miffo på mitt huvud. Jag är ett miffo, klart slut.
Fast det ska ju vara Malmö ff

RSS 2.0